Image of Kajol

Kajol

Sorry, couldn't find any biography for Kajol. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 5, 1974 In Mumbai, Maharashtra, India
Movie/TV Credits:
30
First Appeared:
In the movie Baazigar 1993-11-12
Latest Project:
Movie வேலையில்லா பட்டதாரி 2 2017-08-11
Known For
Poster of Bambai Ka Babu
Poster of Gundaraj
Poster of उधार की ज़िन्दगी
Filmography
Movie வேலையில்லா பட்டதாரி 2 Vasundhara 2017-08-11
Movie Dilwale Meera 2015-12-18
Movie My Name Is Khan Mandira Khan 2010-02-12
Movie We Are Family Maya 2010-09-03
Movie Toonpur Ka Superrhero Priya Kumar 2010-12-22
Movie U Me Aur Hum Piya 2008-04-11
Movie Haal-E-Dil 2008-06-20
Movie Om Shanti Om Herself 2007-11-07
Movie कभी अलविदा ना कहना Piano dancer (uncredited--special appearance) 2006-08-11
Movie Fanaa Zooni Ali Beg 2006-05-26
Series Koffee with Karan Unknown 2004-09-19
Movie कुछ खट्टी कुछ मीठी Tina Khanna / Sweety Khanna 2001-01-19
Movie Kabhi Khushi Kabhie Gham Anjali Sharma 2001-12-14
Movie हम आपके दिल में रहते हैं Megha 1999-01-22
Movie Pyaar Kiya To Darna Kya Muskaan Thakur 1998-03-27
Movie Duplicate Girl on the railway (special appearance) 1998-05-08
Movie Kuch Kuch Hota Hai Anjali Sharma Khanna 1998-10-16
Movie Dushman 1998-07-13
Movie Pyaar To Hona Hi Tha Sanjana 1998-07-15
Movie மின்சார கனவு 1997-01-14
Movie Gupt: The Hidden Truth 1997-07-04
Movie Ishq Kajal 1997-11-28
Movie Bambai Ka Babu 1996-01-01
Movie Hulchul Sharmili 1995-01-01
Movie Karan Arjun Sonia Saxena 1995-07-28
Movie Dilwale Dulhania Le Jayenge Simran Singh 1995-10-20
Movie Gundaraj Ritu 1995-09-06
Movie उधार की ज़िन्दगी Sita 1994-01-01
Movie Yeh Dillagi Sapna 1994-05-05
Movie Baazigar Priya Chopra 1993-11-12